Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.05.16, 11:47   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Nokia
Moderator
 
Nokia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Nerden: Erzurum
Mesajlar: 7.017
Konular: 5376
Puan Grafiği
Rep Puanı:8872
Rep Gücü:112
RD:Nokia has a reputation beyond reputeNokia has a reputation beyond reputeNokia has a reputation beyond reputeNokia has a reputation beyond reputeNokia has a reputation beyond reputeNokia has a reputation beyond reputeNokia has a reputation beyond reputeNokia has a reputation beyond reputeNokia has a reputation beyond reputeNokia has a reputation beyond reputeNokia has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 353
264 Mesajına 784 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rikki Roath Biyografisi - Rikki Roath kimdir - Rikki Roath Hayatı - Rikki Roath Yaşam

Rikki Roath Biyografisi - Rikki Roath kimdir - Rikki Roath Hayatı - Rikki Roath Yaşamı

19 yaşındaki Rikki Roath, ABD nin Dakota Eyaletinde yaşayan Craig- Vonda Roath çiftinin tek çocukları. Dünya turuna 14 yaşında çıktı.

Çok az yaşayacağına inandığı için henüz 14 yaşında iken dünyayı gezmeye karar veren Rikki Roath, bu düşüncesini ailesine açıkladı. Ailenin bu isteğe sıcak bakmamasına rağmen zorlu yolculuğa çıkan Rikki Roath un ilk durağı Almanya oldu. Daha sonra Fransa, Belçika, İsviçre ve İtalya ya giden Rikki Roath, 7 ay önce Türkiye ye giriş yaptı. İstanbul ve Ankara da 1 er aykalan Rikki Roath, daha sonra Erzuruma gelerek buradaki özel bir dershanede İngilizce derslerine girmeye başladı.

Sempatik tavırları ile dikkat çeken Rikki Roath ın tek hayali dünya turundan sonra ülkesinde çiftçilik yapmak. Amerika da aşçılık kolejini bitiren Rikki Roath, Erzurum da su böreğinden, mantıya, çiğ köfteden tatlılara kadar kadar birçokTürk yemeği yapmayı öğrendi. Gezdiği her ülkede çok iyi dostluklar kurduğunu vurgulayan Rikki Roath, Türkleri asla unutmayacağını söyledi. Türk insanın ve yemeklerinin mükemmel olduğunu ifade eden Roath 5 ayda 4 kilo aldığını belirtti.

Rikki Roath Türkiye den sonra Türkmenistana gideceğini ifade edmiştir.

Kaynak: Hürriyet
Nokia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla