Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.06.16, 23:27   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
SERDEM
S.Moderators
 
SERDEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 7.687
Konular: 6910
Puan Grafiği
Rep Puanı:11076
Rep Gücü:20
RD:SERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 47
464 Mesajına 935 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bestami Yazgan Biyografisi - Bestami Yazgan Hayatı - Bestami Yazgan Kimdir?

Bestami Yazgan Biyografisi - Bestami Yazgan Hayatı - Bestami Yazgan Kimdir?

Şair, yazar ve öğretmen olan Bestami Yazgan 1957 yılında Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Toprakkale'de, orta ve lise öğrenimini Osmaniye İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. 1978 yılında Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesinden mezun oldu. Osmaniye'de on yedi yıl yayınlanan Güneysu Kültür Sanat ve Edebiyat dergisinin genel yayın yönetmenliğini yaptı. Özel Bahçelievler İhlas Koleji'nde edebiyat öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Evli ve dört çocuk babasıdır.

Şiir, masal ve hikaye türlerinde altmış eseri bulunan yazar; 1994 yılında Türkiye Yazarlar Birliği tarafından "Çocuk Edebiyatı" alında "Yılın Yazarı", 2003 yılında Çocuk Edebiyatçıları ve Yayıncıları Birliği tarafından "Yılın Şairi" seçildi. Şiir dalında yurt içi ve yurt dışında birçok ödül aldı. Eserlerinin bir kısmı bestelendi. Bir kısmı da ders kitaplarına girdi. MESAM ve Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) üyesidir.



Bestami Yazgan Şiirleri
--------------Tualimforum İmzam--------------
Aksini Belirtmediğim Takdirde Yazdığım Konular ALINTIDIR



Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri

Anaokulu - İlköğretim

Sınav Soruları ve Ders Notları
SERDEM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla