Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.07.16, 11:18   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Tijen Karaş Biyografisi - Tijen Karaş kimdir - Tijen Karaş Hayatı - Tijen Karaş Yaşam

Tijen Karaş Biyografisi - Tijen Karaş kimdir - Tijen Karaş Hayatı - Tijen Karaş Yaşamı

Tijen Karaş (D. 28 Ocak 1975, Ankara), TRT 1 Haber sunucusu. Özellikle 2016 yılı Askeri Darbe Bildirisi'ni silah zoru ile okuması ile dikkatleri üzerine çekmiştir. 2016 Türkiye askerî darbe girişimi zamanı kamuoyu Yurtta Sulh Konseyi'nin varlığından ilk defa TRT ekranlarında Tijen Karaş'ın okuduğu darbe bildirisi ilehaberdar olmuştur.

Aslen Ankara'dan, Yenimahalleli olan Tijen Karaş 1975 yılında dünyaya geldi. 3 kardeştir ve ailenin ortanca kızıdır. Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümündenmezun oldu. Haber dünyasına adım atmadan önce TRT Avrasya kanalında bir program ve Türk Haberler Ajansı'nda Sanat ve Politika isimli bir köşe sunmuştur.

Kaynak: wikipedia
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla