Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.07.08, 10:10   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ÇisiL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 581
Konular: 477
Puan Grafiği
Rep Puanı:4934
Rep Gücü:0
RD:ÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 1
58 Mesajına 390 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Portakalli Tavuk Budu


Portakalli Tavuk Budu

Malzemeler:


- 4 adet tavuk budu
- 6 yemek kaşığı soya sosu
- 1 tatlı kaşığı kişniş
- 1 tatlı kaşığı biberiye
- 2 diş sarmısak
- 4-5 dal maydonoz
- 1 adet portakal
- 1 yemek kaşığı tuzot
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ

Yapılışı:
Portakalın kabuğunu rendeleyip suyunu sıkın. Soya sosu, kişniş, biberiye ve tuzotu bir kasede karıştırıp ayıklanmış yıkanmış butları soslo ovup fırın kabına yerleştirin. Dövülmüş sarmısak, portakal suyu, rendesini ve kıyılmış maydonoz ve sıvı yağla karıştırıp etlerin üzerine dökün. 200 °C ısıtılmış fırında yarım saat pişirin. Arasıra kenarındaki suları tavukların üzerine gezdirin.
ÇisiL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla