Doç. Dr. Abdüllatif Şener İlköğretim Okulu Şarkışla Sivas - Sivas Şarkışla Doç. Dr. A Doç. Dr. Abdüllatif Şener İlköğretim Okulu Şarkışla Sivas - Sivas Şarkışla Doç. Dr. Abdüllatif Şener İlköğretim Okulu
Doç. Dr. Abdüllatif Şener İlköğretim Okulu Sivas Şarkışla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Doç. Dr. Abdüllatif Şener İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Doç. Dr. Abdüllatif Şener İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Doç. Dr. Abdüllatif Şener İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Doç. Dr. Abdüllatif Şener İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı Olduğu Kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: SİVAS / ŞARKIŞLA Adı: Doç. Dr. Abdüllatif Şener İlköğretim Okulu Adresi: Kale Mahallesi Esgi Mergesen Yolu Üzeri Şarkışla/Sivas Telefon Numarası: 346 5125968 Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: |