Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.02.08, 18:23   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
smtyksl
Delta Üye
 
smtyksl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: SaMSuN
Mesajlar: 776
Konular: 146
Puan Grafiği
Rep Puanı:1997
Rep Gücü:0
RD:smtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant future
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
17 Mesajına 80 Kere Teşekkür Edlidi
:
Smile Dikkat! Çukura Düşme

Bu resammın sanatının eşi benzeri yok. Cadde ve sokak ressamı. Herkesin gelip geçtiği caddelere inanılmaz üç boyutlu resimler yapıyor .
Bu resammın sanatının eşi benzeri yok. Adı Julian Beever. O bir ressam. Ancak bildiğiniz ressamlardan biraz farklı bir ressam. Beever, cadde ve sokak ressamı. Nerkesin gelip geçtiği caddelere inanılmaz üç boyutlu resimler yapıyor .

10 yıldır cadde ve sokaklara inanılmaz resimler yapan Belçikalı Beever, dünyanın en ünlü ressamlarından birisi haline geldi. İngiltere, Belçika, Fransa, Hollanda, Almanya, ABD ve Avustralya'da çalıştı.

Kaldırıma taşıdığı Anamorphic illüzyonları, özel bir bakış açısından görüldüğünde insana gerçek hissi veren resimlere imza attı. Dünyanınnın pek çok sokak ve caddesinde 3 boyutlu resmi bulunan Beever, pek çok ülkeden de teklif aldı.






devamı altta
smtyksl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla