Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.04.19, 11:32   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Feyza Altun Biyografisi - Feyza Altun Kimdir - Feyza Altun Hayatı - Feyza Altun Yaşam

Feyza Altun Biyografisi - Feyza Altun Kimdir - Feyza Altun Hayatı - Feyza Altun Yaşamı

Feyza Altun 1987 yılında İstanbul, Üsküdar da dünyaya gelmiştir. Tarafsız Çalışan Anneler Platformu ve Kadın Birliğinin kurucusudur.

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. İngilizce, Fransızca ve Farsça bilmektedir. Evli ve bu evliliğinden 1 oğlu vardır.

Fox Tv de yayınlanmakta olan Ne Seninle Ne de Sensiz isimli programın avukatı olarak ekranda boy gösteren Feyza Altun özellikle 2015 senesinde 7 aylık bebeği ile mahkemeye katılması ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Açıklamasında ise Adliyeye ait kreşin 3 yaş altındaki çocukların kreşe alınmadığı için mecburen bu yola başvurduğunu açıklamıştır.

Kaynak: İnternetten alıntıdır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla