Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.07.08, 09:42   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Güllü
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Shabani Nonda Hayatı (Biyografisi)

Shabani Christophe Nonda

6 Mart 1977 Bujumbura Doğumlu Kongo’lu Futbolcudur.

Futbola ülkesinin en büyük takımı olan Young Africans FC ile başlamıştır. Avrupa futboluna geçişi ise İsviçre’nin FC Zürich takımıyla olmuştur. FC Zürich’te Başarılı Bir Performans sergileyerek Fransa’nın Rennes Klübüne Transfer olmuştur. Bu takımda 2 sezonda oynadığı 62 maçta 31 gol atmıştır.Daha Sonra Fransa Ligi Takımlarından Monaco’ya transfer olmuştur.Bu Rakam Ayrıca Fransa Liginin Transfer Rekorudur.

2000′de geldiği AS Monaco’da en iyi dönemini yaşayan oyuncu takımı adına 57 gol atmış ancak çeşitli sakatlıklar yaşamıştır. Bonservis bedeli olmadan, 2006 yılında AS Roma takımına transfer olmuştur. Roma’da tekrar sakatlanan oyuncu, buna rağmen 22 maçta 8 gol atmayı başarmıştır. 2007 sezonunda ise Blackburn Rovers’a kiralanmıştır.
Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla