Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.07.08, 05:54   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Güllü
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Ramazan Demirci Hayatı ( Biyografisi )

Ramazan Demirci (1957 - 2001)


1957 yılında Ankara'da doğmuştur. Ankara Gazi Lisesi'nde okurken voleybol oynamış, Türkiye'de ilk kurulan Spor Akademisi olan Manisa S.A. de öğrenci iken hentbol'a yönelmiş ve Deplasmanlı Lig'deki ilk şampiyon İstanbul Bankası Yenişehir takımında yer almıştır. 2 numaralı formasıyla hem savunmada hem de ani hücumlarda etkin olmuştur. Milli Takımımızın da değişmez oyuncuydu.

Spor Akademisinde okurken bir yandan da MTA Genel Müdürlüğ'nde işçi statüsünde görev yapmış, okulu bitirip faal sporculuk hayatını noktaladıktan sonra Beden Eğitimi Öğretmeni olarak Alanya Lisesinde göreve başlamıştır.

İtalya'da gördüğü sokak hentbolünü Alanya'da tanıtmış, 1995'ten itibaren turnuva düzenlenmesine önayak olmuştur. 1995-2000 arasında yerel olarak düzenlenen bu turnuva; Ramazan Demirci'nin 2001 yılında genç yaşta vefatı üzerine onun adına düzenlenmeye başlamış; Türkiye Hentbol Federasyonu ve Hentbol Hakemleri Derneği işbirliği ile uluslarası mahiyet kazanmıştır. Turnuva her yıl düzenlenmekte ve 60 civarında takım katılmaktadır.




Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla