Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.07.08, 06:03   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Güllü
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Aliaksandr Hleb Hayatı ( Biyografisi )

Aliaksandr Hleb

Tam adıyla Aliaksandr Paŭlavič Hleb, İngilizce çağrılıyışla Alexander Hleb, 1 Mayıs 1981, Minsk doğumlu. Genellikle hücuma dönük orta saha futbolcusu olarak görev yapan Hleb, Arsenal'da ise daha çok sağ kanatta görev alıyor. menejeri talha afşar ona gel bjk de oyna dedi. oda gelirim.ama 1,5 milyon dolar karsılığında bjk istemedi almadı.
Bundesliga'da teknik direktör Felix Magath ile beraber özellikle 2002/03 sezonunda parlayan Hleb, 2005'e kadar Stuttgart forması giydi. 137 maçta 13 gol attı ve son sezonunda da asist kralı oldu.
Haziran 2005'te 15milyon euro karşılığında Arsenal'e transfer oldu. İlk sezonunda Şampiyonlar Ligi finaline kadar yükselen takımda başarıyla görev yaptı ve toplamda 40 maça çıktı. Ertesi sezon daha da iyi bir performans gösterdi ve toplamda 48 maçta forma giydi. Thierry Henry'siz yeni dönemde ise Rosicky-Fabregas ikilisiyle beraber takımın en önemli futbolcularından birisi. Sağ çizgiden özellikle driblingleriyle etkili oluyor, sağ kanat oyuncuları arasında ligin en değerli isimlerinden birisi. Takımdaki 100. maçına çıkmasına az kaldı.
Alexander Hleb, dört kez Belarus'ta yılın futbolcusu seçildi. Şampiyonlar Ligi finalinde forma giyen ilk Belaruslu futbolcudur.
Alexander Hleb 2008-09 sezonu transfer döneminde Barcelona'ya 19 milyon €uro bonsevis bedeli ile tarnsferini gerçekleşmiştir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla