Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.07.08, 06:57   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Güllü
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Serena Williams Hayatı ( Biyografisi )


Serena Jameka Williams

(d. 26 Eylül 1981) dünyanın eski 1 numarası, Amerikalı bayan tenisçi. 8 Grand Slam şampiyonluğu ve çift bayanlarda bir olimpiyat altın madalyası vardır. Serena Williams bu zaferleriyle şimdiden tenis dünyasının en önemli oyuncularından birisi olmuştur. 2005 yılında dünyaca ünlü bir tenis dergisi tarafından son 40 yılın en iyi 17. oyuncusu seçilmiştir. Genç yaşında kız kardeşi Venus Williams ile profesyonel hayata adım atmış ve kısa sürede dünyanın 1 numarası olmuştur.
Serena Williams, özellikle hücum baseline'ı güçlü olan bir oyuncudur. Oyununun amacı rakibini kontrol altına almaktır. Güçlü servisleriyle, agresif servis returnleriyle bunu fazlasıyla başarmaktadır. Arasıra yaptığı tutarsız atışları, Williams'ın teknik açıdan bazı zaaflarının olduğunu göstermektedir.
Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla