Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.07.08, 14:53   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Cüneyt Koryürek sergisi açılıyor

Cüneyt Koryürek sergisi açılıyor

Sergi 26 Temmuz-10 Ağustos 2008 tarihleri arasında Kazım Taşkent Sanat Galerisi'nde ziyaret edilebilir.












Yapı Kredi Kültür Merkezi Kâzım Taşkent Sanat Galerisi, 2008 Pekin Olimpiyatları öncesinde, hayatını olimpiyatlara ve Türk atletizminin gelişmesine adamış çok yönlü bir insan olan Cüneyt E. Koryürek sergisine ev sahipliği yapıyor. 2008 yılında kaybettiğimiz Cüneyt E. Koryürek’in anısına hazırlanan Atletizme Adanmış Bir Yaşam: Cüneyt E. Koryürek, Türkiye’nin Olimpiyad Serüveni adlı sergi 26 Temmuz 10 Ağustos 2008 tarihleri arasında Kâzım Taşkent Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebilir.
Sergi kapsamında ziyaretçiler Koryürek’in gözünden Türkiye’de atletizmin gelişimini ve Türkiye’nin 100 yıllık olimpiyat serüvenini inceleme fırsatı bulacaklar. Sergi, ithaf edildiği Cüneyt E. Koryürek’in yaşamını, atletizm merakını, gazetecilik yıllarını, reklâm ve halkla ilişkiler uzmanlığını, kişisel çalışmalarını ziyaretçilere sunduktan sonra Türkiye’de atletizm başlığıyla devam ediyor. Titiz bir atletizm uzmanı ve 100 metre tutkunu olan Koryürek’in kıymetli atletizm çalışmaları, istatistikler, dünyanın önde gelen atletleriyle ilgili araştırmaları, Türkiye’de atletizmin gelişmesi için planları serginin atletizm bölümünü oluşturacak.
Olimpiyatlarda kazandığımız madalyalarımız, olimpiyat meşaleleri, olimpiyatlarla ilgili belgeseller, hiçbir yerde yayınlanmamış özel fotoğraflar ve İstanbul olimpiyat adaylığına ilişkin günışığına çıkmamış belgeler serginin olimpiyatlarla ilgili kısmında incelenebilir.

Haberturk
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla