Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.08.08, 16:17   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Berfin
Moderator
 
Berfin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Nerden: Sinop
Mesajlar: 3.193
Konular: 2290
Puan Grafiği
Rep Puanı:2710
Rep Gücü:48
RD:Berfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 19
114 Mesajına 162 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Turşulu Tavuk

Turşulu Tavuk


Malzemeler

2 Kilo lahana turşusu
3 Çorba kaşığı margarin
2 Adet soğan
2 Tatlı kaşığı salça
2 Su bardağı sıcak su
1 çay bardağı pirinç
4 Adet tavuk budu
4 Çorba kaşığı tereyağı
Tuz, karabiber


Hazırlanışı
Lahana turşusunu 1 saat su dolu kapta bekletin.
Margarini tencerede eritin.
Soğanı ince kıyıp yağda pembeleştirin.
Lahanayı sudan çıkarıp ince ince kıyın.
Soğanı ekleyin ve iyice kavurun.
Salçayı ve sıcak suyu ilave edin.
Lahanalar yumuşamaya başladığı zaman pirinci ilave edin.
Pirinçler de yumuşayınca tencereyi ocaktan alın.
Fırına dayanıklı bir cam kaba lahanalı piriçli karışımı alın.
Üzerine haşlanmış tavuk butlarını koyun.
4 Çorba kaşığı tereyağını küçük bir tavada eritin.
Tavukların üzerine gezdirin.
Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında tavuklar pembeleşene dek pişirin.
--------------Tualimforum İmzam--------------


Açıklamasını istediğiniz modeller altına yazarsanız bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.

Arada verilmiş örnekler olabilir AFFOLA



Berfin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla