Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.08.08, 16:36   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Berfin
Moderator
 
Berfin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Nerden: Sinop
Mesajlar: 3.193
Konular: 2290
Puan Grafiği
Rep Puanı:2710
Rep Gücü:48
RD:Berfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 19
114 Mesajına 162 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Susamlı Piliç Nugat

Susamlı Piliç Nugat

Malzemeler

600 Gr piliç göğsü
1 Su bardağı un
1 Su bardağı mısır nişastası
1 Çay kaşığı kabartma tozu
2 Adet yumurta
1/2 Su bardağı su
Tuz
Karabiber
5 Çorba kaşığı susam
2 Su bardağı sıvıyağ (kızartmak için)


Hazırlanışı
Un, nişasta, kabatma tozu, yumurta, su, tuz ve karabiberi derin bir kaba koyun.
Çırpma teli ile 5 dakika çırpın ve 15 dakika dinlenmeye bırakın.
Piliç göğsünü derisini çıkardıktan sonra ince küp şeklinde kesin.
Etleri hazırladığınız bulamaca batırdıktan sonra susama bulayın.
Kızdırılmış sıvıyağa atıp etleri 5 dakika kadar kızartın.
Kızaran parçaları kağıt peçete üzerine çıkartarak yağın fazlasını çektirin.
Sıcak olarak servis yapın.


--------------Tualimforum İmzam--------------


Açıklamasını istediğiniz modeller altına yazarsanız bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.

Arada verilmiş örnekler olabilir AFFOLA



Berfin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla