Şikayetim Var       Şikayetim Var     Şikayetim var çok üzdünüz beni beni beni beni beni of  Gülmedi hiç yüzüm güldürmedi kader neden neden  Şikayetim var çok üzdünüz beni beni beni beni beni of  Gülmedi hiç yüzüm güldürmedi kader neden neden neden neden   Bilmem    Hayallerimi çalmışlar almış kaçmış insafsızlar  Gözyaşlarım çocukluktan miras bana  İnanmışım aldanmışım karanlıktan korkarmışım  Bu korkular çok eskiden kalmış bana    Karlar yağar baharda dallarıma  Günüm gecem karıştı gözyaşıma  Yeter yeter dünya düşmanmı bana  Yeter yeter yeter revamı bana    Şikayetim var çok üzdünüz beni beni beni beni beni of  Gülmedi hiç yüzüm güldürmedi kader neden neden  Şikayetim var çok üzdünüz beni beni beni beni beni of  Gülmedi hiç yüzüm güldürmedi kader neden neden neden neden   Bilmem    Misketlerimi çalmışlar almış kaçmış insafsızlar  Gözyaşlarım çocukluktan miras bana  İnanmışım aldanmışım karanlıktan korkarmışım  Bu korkular çok eskiden kalmış bana    Karlar yağar baharda dallarıma  Günüm gecem karıştı gözyaşıma  Yeter yeter dünya düşmanmı bana  Yeter yeter yeter revamı bana    Karlar yağar baharda dallarıma  Günüm gecem karıştı gözyaşıma  Şikayetim var    Kayahan         --------------Tualimforum İmzam--------------      Eylül     |