Yıldız Gibi       Yıldız Gibi    Gidersen kırılır kanatları bütün kuşların  Gidersen her bahar açmaz aynı gül  Aşkın ötüşüne şakıyan bülbül bir daha ötmez  Yanar içimdeki bütün dehlizler  Sevdiğin o mavi bir daha gelmez  Gri'ye boyanır bütün denizler  Bütün denizler    Sonum olur, bu kapıdan çıkıp gitsen sonum olur  Son bir defa öyle mahsun bakıp gitsen sonum olur  Sırtındaki veballeri, ödemeden bedelleri  Kurduğumuz hayalleri yıkıp gitsen sonum olur    Ölürüm yıldız gibi akıpta gidersen  Ölürüm gemileri yakıpta gidersen  Aşkını şakağıma sıkıpta gidersen  Sonum olur ölürüm    Uzatma ellerini tutamam bir daha diyorsun  Gözlerine bakamam,   Alamam yüreğini denizlerime, sığdıramam diyorsun  Aşk gemileri doldu hayal kurma boşuna   Gitmeliyim diyorsun    Şimdi ben seni hangi limanda beklesem  Hangi saat kulesi çalar sensizliğin son gongunu  Çaresizlik ne garip şey  Bir nokta da öyelce kala kalıyor gözlerim  Bu kaybetmenin vurguınu  İnan, inan her çılgınlığı yapabilirim bu gece    Benim kadar sevmedi hiç kimse,   Hak etmedi seni benim kadar  Kimse bu kadar çok kaybetmedi  İsyanım sensizliğe, toprağa verme beni  Gidersen susar içimdeki bütün şiirler  Kan kırmızı bir renge boyanır dudakları  Kirlenir genç kız yüzlü şehirler  İstanbu'da ağlar şimdi Ankara'da  Ne tuaf ayrılık kokusu var havada    Meleklerin kanatlarına takıp kalbimi  Kayan yıldızlarımıza aldırmadan  Bütün gecelerde seni beklerim  Yıldızlar söndürünce ışıklarını  Sakın el sallama pencereden  Merhaba mı, hoşçakal mı bilmek istemiyorum    Ölürüm yıldız gibi akıpta gidersen  Ölürüm gemileri yakıpta gidersen  Yanlızlık hücresine tıkıpta gidersen   Sonum olur ölürüm...    Şebnem Kısaparmak        |