Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.08.08, 14:28   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kral
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 318
Konular: 96
Puan Grafiği
Rep Puanı:1086
Rep Gücü:0
RD:Kral has much to be proud ofKral has much to be proud ofKral has much to be proud ofKral has much to be proud ofKral has much to be proud ofKral has much to be proud ofKral has much to be proud ofKral has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 10
4 Mesajına 5 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Formalarımız Tanıtıldı

formaların tanıtımı yapıldı.

Çırağan Sarayı'nda ve Başkan Yıldırım Demirören, diğer yöneticiler ve teknik heyetin katılımıyla gerçekleştirilen defilede, siyah-beyazlı futbol takımı oyuncularının yanı sıra basketbolcular ve mankenler yer aldı.

Defilede ayrıca Kartal Yuvası Sonbahar-Kış kreasyonundan örnekler ve Umbro'nun basketbol takımı için hazırladığı formalar da beğeniye sunuldu.

Tanıtımda futbolculardan Zapotocny, Delgado, Bobo, Holosko, Tuna, Uğur, Nobre, Sivok, Seriç, Batuhan'nın yanı sıra basketbolcular Muratcan, Cevher ve Arın mankenlik yaptı.

Defilede Beşiktaş'ın yeni sezonda giyeceği 4 ayrı forma tanıtılırken, futbolculardan Nobre, podyumda giydiği formayı Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'e verdi.

Gecede bir konuşma yapan Beşiktaş Kulübü Pazarlama ve Kartal Yuvası'ndan sorumlu yönetici Hakan Aksoy, Beşiktaş formasının, üstünde ay yıldız olmasından dolayı kutsal olduğunu belirterek, ''Beşiktaş forması emeğin, gücün ve alın terinin simgesidir'' dedi.

Aksoy, taraftarlardan yeni sezon formalarına ilgi göstermelerini de istedi.

Yönetici Aksoy, programdan sonra BJK TV'ye yaptığı açıklamada, ''Güzel bir geceydi. Güzel geceleri özledik. Ama ben çok inançlıyım. İnşallah yeni formalar uğurlu gelir ve bu yıl çok güzel şeyler yaşarız. Beşiktaş çatısı altında birleşmek zorundayız. Bu çatı altında birleştiğimizde kimse önümüzde duramaz'' diye konuştu.

Futbol takımının yeni sezonda giyeceği formalardan özellikle yatay çizgili olanlar beğeni toplarken, futbolcu fotoğraflarının olduğu tişörtler de izleyicilere sunuldu.

Yoğun katılımın gerçekleştiği organizasyon, havai fişek gösterileriyle sona erdi.
Kral isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla