Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.08.08, 07:48   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kedi
Gamma Üye
 
Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 3.713
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Gothic Makyaj Yapımı

Mankenimiz Natasha Thomas...

İlk Olarak yeni bir layer açıyoruz ve bu layerın üzerinde dudak ve göz boyama işlemlerini uygun uçlu bir fırça ile gerçekleştiriyoruz. Gözler için siyah dudaklar için kırmızı rengi seçiyoruz.
Bu İşlemi korkmadan, fazla kaydımadan yapabiliriz.


Bu layerın blending ayarlarını değiştirmek için "Layer>Layer Style>Blending Options" a Giriyoruz Sağdaki Normal Olanı Multiply Yapıyoruz ve derecesini 60-70 Arası Düşürüyoruz..

Sonra Smudge Tools Kullanarak çeşitli şekiller verebiliriz bu boyalara...

Aynı şekilde iki boş layer daha oluşturuyoruz bunların birisi saç boyamak için diğeri ise yüze beyaza boyanmış efekti vermek için...

Mankenimizin saçı gothic bir bayan için fazla renkli Bunun için saç boyama işleminde kullanıcağımız layera gelip "Layer>Layer Style>Blending Options" giriyoruz Normal olan ayarı hue yapıyoruz.
Ve siyaha yakın bi renk seçip uygun uçlu fırça ile boyuyoruz(bu işlem çok zahmetli).

Yüz Boyaması içinse aynı şekilde blending options girip normal olan ayarı Soft Light yapıp derecesini 80 e getiriyoruz. Ve Beyaz boyayla mankenimizin yüzünü boyuyoruz.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Boşverdim
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla