Pardesü       Pardesü     Üzerimde sana gelirken giydiğim o pardesü  Büyük cepli, kış rengi  kavun içi çiçeklerle kaplı olsaydı üstü  Yaz koksa n'olurdu sanki    Dışında bir damla yaş özümde yıllarım  Yaşım kadar beklediğim bu anı her yıl bir artı  Başımda bir deli sevda dün gibi hatırlarım  Düşümde istanbul dört bir yanı seninle kaplı  Güzünde gizli güzel yanı bu şehrin sokakları  Saçların gibi sarı bana yakın güzel düşü  Ya da yaşardık bir güzel yazı teninde sıcaklığı  Saçların gibi sarı bana yakın güzel düşü    Üzerimde hala aynı kış rengi o pardesü   Yakışmıyor bana eskisi gibi   Yine sana geliyor olmak isterdim halbuki   Bitiyor yol bu kö p rüde    Dışında bir damla yaş özümde yıllarım  Yaşım kadar beklediğim bu anı her yıl bir artı  Başımda bir deli sevda dün gibi hatırlarım  Düşümde istanbul dört bir yanı seninle kaplı  Güzünde gizli güzel yanı bu şehrin sokakları  Saçların gibi sarı bana yakın güzel düşü  Ya da yaşardık bir güzel yazı teninde sıcaklığı  Saçların gibi sarı bana yakın güzel düşü    Güzünde gizli güzel yanı bu şehrin sokakları  Saçların gibi sarı bana yakın güzel düşü  Ya da yaşardık bir güzel yazı teninde sıcaklığı  Saçların gibi sarı bana yakın güzel düşü...    Keremcem        |