Var mısın Yok musun?       Var Mısın Yok Musun?     Kime sorsam sonuç hep aynı   Aklımı çelmeye çalışırlar   Onlara uyma yürü diyor kalbim   Bu benim seçimim ne karışırlar  Bizi dinle dinleyemem anlatma   Dinle dinle   Geri adım at uğraşma   Dinle inle  Sıkıldım yalan oyunlardan   Dönerim beni bana düşürün yollardan  Durmam durduramam işte ben buyum   Yolumu bulurum bugün benim günüm   Durduramasın beni gel dinle dinle gün bugün   Var mısın yok musun var mısın yok musun  Durduramassın beni gel dinle dinle gün bugün   Hedefe yürürüm bugün benim günüm  Durmam durduramam işte ben buyum  Var mısın yok musun var mısın yok musun  Hey bekle   Yok cevap yok söyle desem hazır değilim bekle   Biraz zaman ver lütfen sakince   Düşünmeliyim kolay değil   Tüm cavaplar hiç bitmeyecek   Durmam durduramam şansımı bana döndürmem lazım   Ben planımı çoktan yaptım şansımı döndürmem lazım   Var mısın var mısın var mısın var mısın   Var mısın yok musun var mısın yok musun   Durduramassın beni gel dinle dinle gün bugün   Hedefe yürürüm bugün benm günüm   Durmam durduramam işte ben buyum var mısın yok musun var mısın yok musun   Sen varmısın ?    Keremcem        |