Konu
:
Sakızlı Tavuk Göğsü
Tekil Mesaj gösterimi
20.08.08, 11:06
#
1
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Sakızlı Tavuk Göğsü
Sakızlı Tavuk Göğsü
Malzemeler
2 Kahve Fincanı Pirinç Unu
2 Kahve Fincanı Mısır Nişastası
5 Su Bardağı Süt
2 Su Bardağı Tozşeker
1/2 Tavuk Göğsü
1/2 Çay Kaşığı Tuz
1 Çay Kaşığı Dövülmüş Sakız
Hazırlanışı
Tavuk etini haşlayıp lif lif didikleyin. Pirinç Unu, Nişasta, şeker ve sütü pişirdikten sonra 10 dakika mikserde çırpın. Çırpma işlemi bittikten sonra üzerine tavuk etini ilave edin. Bir kepçe tavuk suyu ile beraber sakızı da ekleyerek tahta kaşıkla döve döve çırpın.
Hazırladığınız tavuk göğsünü ne kadar iyi döverseniz o kadar iyi olur. Tavuk göğsünü yayvan bir tepsiye döküp soğuyunca üzerine tarçın serperek servis yapın.
--------------Tualimforum İmzam--------------
ASYA
Açık Profil bilgileri
ASYA - Özel Mesaj gönder
ASYA - Daha fazla Mesajını bul