Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.08.08, 05:17   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Güllü
Gamma Üye

Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Engellilerin Eğitim Sorunu Çözülmedi

ENGELLİLERİN EĞİTİM SORUNU ÇÖZÜLMEDİ

Eğitim-Sen Genel Sekreteri Mehmet Bozgeyik, engellilerin eğitim ve rehabilitasyon hakkıyla ilgili yasa tasarısının TBMM gündeminde olduğunu hatırlattı ve "Yasa tasarıyla özel eğitim ve rehabilitasyon hizmetlerinden yararlanma şansına sahip 190 bin engelli çocuğun eğitim hakkı resmen elinden alınmak istenmektedir" dedi.

Bozgeyik, engellilerin eğitim ve rehabilitasyon hakkıyla ilgili yasa tasarısının yasalaşması halinde ortaya çıkacak sorunlara dikkat çekti. Bozgeyik, tasarının yasallaşması halinde engelli çocuklara devlet tarafından verilen ekonomik desteğin sonlandınlacağını, evlerinden çıkarak bir anlamda sosyalleşmesi sağlanan engelli çocukların tekrar evlerine gönderildiğini söyledi. (ANKA)
Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla