Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.08.08, 07:17   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
blue
Moderator
 
blue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.068
Konular: 940
Puan Grafiği
Rep Puanı:3673
Rep Gücü:54
RD:blue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 79
105 Mesajına 214 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Avrupanın KARTAL'ı


UEFA Kupası ikinci tur rövanş maçında temsilcimiz Beşiktaş, Bosna-Hersek temsilcisi Siroki Brijeg ile karşı karşıya geldi. Bosna'da ilk maçta rakibine 2-1'lik üstünlük sağlayan Beşiktaş, bir üst tura çıktı.


7. Beşiktaş hızlı çıktı. Tello, Delgado'ya topu çok iyi bıraktı. Ceza yayı üzerindeki Delgado, topu bekletmeden sağ kanattan bindiren Holosko'nun önüne bırakmak istedi ancak pası kötüydü ve top kaleci Vasilj'e gitti.
14. Beşiktaş çok hızlı çıktı. Sağ kanattan ilerleyen Holosko topu Uğur İnceman'a bıraktı. Uğur, ceza sahasına daldı, iki rakibini geçti ve sağ çaprazdan çok sert vurdu, topu ağlara gönderdi.
18. Siroki, Beşiktaş kalesine tehlikeli geldi. Savunmasının arkasına atılan uzun topu Do Nascimento kontrol etti, Rüştü kalesini terkedip ayaklarıyla tehlikeyi uzaklaştırdı.
21. Serdar Kurtuluş ile Beşiktaş sağ kanattan geldi. Serdar'ın ortası savunmadan sekti, ceza sahanın dışına açılan topa Cisse gelişine çok sert vurdu, top farklı şekilde auta çıktı.
26. Beşiktaş sol kanattan Delgado ile köşe vuruşu kullandı. Ceza sahasına inen topu Siroki savunması karşıladı. Tello ceza sahası önünde kontrol ettiği topa sol ayağıyla çok sert vurdu. Meşin yuvarlak kalenin üzerinden auta çıktı.
33. Siroki atağı sağ kanattan tehlikeli gelişti. Ceza sahasına yapılan ortayı Serdar Kurtuluş kritik bir müdahale ile ayak koyarak kornere çeldi.
36. Holosko'nun müthiş pasında Serdar Özkan kaleci ile karşı karşıya kaldı, pas vermek yerine şutu denedi, topu kaleci Vasiljs kornere çeldi.
40. Beşiktaş bu kez sol kanattan Delgado ile korneri kullandı, kaleci Vasilsj topu yumruklarıyla uzaklaştırdı.
43. Serdar Kurtuluş, ceza sahasına hareketlenen Uğur'a şık bir pas attı, rakibinden topu kurtaran Uğur ayağından topu açtı, kaleci Vasilsj çıktı ve topu kontrol etti.
48. Siroki bir kez daha etkili geldi. Alexandre sağ kanattan etkili geldi, ceza sahasına ortasını Silic kontrol edemedi, Cisse araya girdi ve topu taça gönderdi.
49. Beşiktaş atağı sağ kanattan gelişti, Bobo ceza sahası içinde rakibini geçti, sağ kanattan yerden ortasını yaptı, altı pas üzerinde Serdar Özkan topa ayak koydu ve Beşiktaş'ın ikinci golüne imza attı.
52. Uğur İnceman orta sahadaki presiyle topu kaptı, sağ kanattan kaçan Bobo'ya topu bıraktı. Bobo ceza sahasına süratle daldı, penaltı noktası üzerindeki Delgado'yu çok iyi gördü. Delgado'nun şutunu kaleci son anda çıkardı.
55. Bobo bu kez sol kanattan geldi, ceza yayı üzerinde bekleyen Delgado'ya topunu attı. Delgado sağ ayağının içiyle mükemmel vurdu top yan direkten geri döndü.
58. Tello sol kanattan bindirdi, altı pas üzerine kestiği sert topu Bobo bir ayak darbesiyle ağlara gönderdi. Beşiktaş farkı 3'e çıkardı.
63. Siroki'de Brijeg'de Alexandre oyuna devam edemedi, Zovko oyuna girdi.
66. Beşiktaş'ta Serdar Özkan yerini Ekrem Dağ'a bıraktı.
75. Siroki sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Kale sahasına inen topu savunma son anda karşılayarak tehlikeyi uzaklaştırdı.
77. Hızlı gelişen atakta sağ kanattan yapılan ortada Zovko ceza sahası içinde topla buluştu, çok sert vurdu Rüştü iki hamlede topu kontrol etti.
78. Beşiktaş'ta Delgado yerini Emre Özkan'a bıraktı.
86. Bobo'nun indirdiği topa Tello ayağının içiyle ceza yayı üzerinde mükemmel bir aşırtma vuruş yaptı, kalecinin bakışları arasında top ağlara gitti.
90. Karşılaşmanın son düdüğü çaldı ve Beşiktaş sahadan 4-0 galip ayrıldı.(İHA)
--------------Tualimforum İmzam--------------
.

.

.

.




Konu blue tarafından (15.10.08 Saat 02:54 ) değiştirilmiştir..
blue isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla