Bela Babından Nasibim       Bela Babından Nasibim    Bela babından nasibim(i)  Bal eyledim sabreyledim  Otuz yıl el kapısında  Kul eyledin sabreyledim    Zehir mihnet için saldın  Çekeceğim iyi bildin  Peder maderimi aldın  Lal eyledin sabreyledim    Tufanlar esti başımda  Halavet yoktur aşımda  Şu yirmi sekiz yaşımda  Dul eyledin sabreyledim    Aşkın zincirin kırdın  Yusuf gibi dara soktun  Kerem gibi nara yaktın  Kül eyledin sabreyledim    Ne devlet verdin ne de mal  Ne ziynet verdin ne de al  Tekrar gösterdin bir cemal  Del'eyledin sabreyledim    Sevda verdin mecaz deyu  Mecazıden gel vaz deyu  Didem yaşı Hicaz deyu  Sel eyledin sabreyledim    Uzak eyledin dostumu  Ateşe yaktın üstümü  Bilmeden soydun postumu  Şal eyledin sabreyledim    Tanıtmadın da haddimi  Pul ettin altın adımı  Büküp de elif kaddimi  Dal eyledin sabreyledim    Say edip belimi büktün  Gözümün güherin döktün  Nice bin haddeden çektin  Tel eyledin sabreyledim    Kendimi sanırdım dostun  Taaccüp ki bana küstün  Nastan itibarım kestin  Çul eyledin sabreyledim    Ruhsat seni sever candan  Ne candan derun-u dilden  Bari ayırma imandan  Yol eyledin sabreyledim...    Ruhsati        |