Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.08.08, 13:38   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Lightbulb 28 Ağustos 2008 Günlük Burç YorumLarınız

KOÇ (21 mart - 20 nisan)
Yalnızlığı sevmeseniz de buna ihtiyaç duymaya başladınız. Çünkü tek başınıza kalmanız gereken bir döneme girdiniz. Partnerinizle yaşadığınız olumsuzluklar sizi üzüyor. Bu arada işlerinizi aksatmanız doğru değil. İşvereniniz kızabilir...
BOĞA (21 nisan - 21 mayıs)
Kendinize karşı olan sorumluluklarınızı aksatmaya başladınız. Bazı konuları kesinlikle aksatmamanız gerekiyor. Dostlarınızı daha sık aramalı ve onların sorunlarını görmezden gelmekten vazgeçmelisiniz. Yoksa çok üzüleceksiniz.
İKİZLER (22 mayis - 21 haziran)
Uyumlu ve her şeyin dengeli olmasını istiyorsunuz. Bu düşüncenizi tüm çevrenize kabullendirmeniz biraz zor olacak. Her insanla ağız dalaşına hazır durumdasınız. Adınız kavgacıya çıkabilir. Öte yandan para yönünüz değişiyor.
YENGEÇ (22 haziran - 23 temmuz)
Güven veren kişiliğiniz olmasına rağmen, bugün çevrenizi düş kırıklığına uğratacaksınız. İstekleriniz olmayınca öfkeden çıldırıyorsunuz. Her istediğiniz anında olacak diye bir şey yok. Bunu siz de biliyorsunuz. Sadece kabul etmek zor geliyor.
ASLAN (24 temmuz - 21 ağustos)
Arkadaş ve dost için tüm özverilerinizi sunuyorsunuz. Bu arada kendinizi biraz kontrol altına almalısınız. Büyüklerinizin sözünü dinlemiyor, sonra onlara sığınıyorsunuz. Duygusal ve canlı yönünüzü ailenize de göstermelisiniz. Bnu ertelemeyin.
BAŞAK (22 ağustos - 23 eylül)
Bugün çok uyumlusunuz. Başkalarının sözünü dinliyor ve o konu üzerinde düşünüyorsunuz. Eski huyunuzdan eser bırakmadınız. Bunun faydasını yakında görmeye başlayacaksınız. Sevgilinizle gerginlik yaşamanızda kaprislerinizin etkisi büyük.
TERAZİ (24 eylül - 23 ekim)
Karşı cinsten kolay etkileniyor ve hemen onu düşünmeye başlıyorsunuz. Bugün aşkı unutup kendinizi işlerinize adamanızda yarar var. İş alanınız git gide daralmaya başlıyor. Maddi sıkıntılar kapıda. Bu aralar harcamalarınıza dikkat etmeniz şart!
AKREP (24 ekim - 23 kasım)
Çabuk aşık olup hemen duygusal ilişkiye girip, onu sahiplenmek istiyorsunuz. Oysa ince eleyip sık dokuyan bir karaktere sahipsiniz. Bu durumun size bir fayda sağlamayacağını bilmeniz gerekiyor. Duygularınızı değil, mantığınızı kullanın.
YAY (24 kasım - 22 aralık)
Her zaman olmasa da bugün partnerinize tamamıyla sadık davranıyorsunuz.Onu şaşırtmayı başardınız. Artık o sizin her isteğinize göz yumacak. Bu arada onu düşünürken işlerinizi aksatmayın. İşyerinizde bir terfi gündeme gelecek.
OĞLAK (23 aralık - 20 ocak)
Kendi başınıza tartışma başlatıp, sonra altından kalkamıyorsunuz. Birileri size küskünlüğünü belli edecek. Bunun için hazır olup onun gönlünü almaya çalışmalısınız. Ayak bölgenizde oluşan şişlikler gün boyu sizi rahatsız edecek. Bunun için önlem alın.
KOVA (21 ocak - 19 şubat)
Bir işe başlayıp kendi başınıza bitireceksiniz. Bu arada gözlendiğinizin farkına varmanız gerekiyor. Sizi kıskanan iş arkadaşlarınız var. Bundan dolayı rahatsızlık duymuyorsunuz. Aksine şaşırtıp tatlı dilli davranıyorsunuz. Bu en güçlü silahınız.
BALIK (20 şubat - 20 mart)
En derin ihtiyaç duyduğunuz şey arkadaşlık. Merak etmeyin, tam hayalinizdeki gibi bir sosyal ortamın yıldızı olacaksınız. Bu arada partnerinizin sağlık sorunlarına eğilip ona moral vermelisiniz. Desteğiniz onun çabuk iyileşmesini sağlayacak.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla