Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.08.08, 13:41   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
29Ağustos 2008 Günlük Burç YorumLarınız

KOÇ (21 mart - 20 nisan)
Bugün yaratıcılığınız üzerinizde. Kendinizi fazlasıyla güçlü hissedeceksiniz. Hayatınızın her alanından zevk almaya başladınız. Bunun tadını çıkartın. Sizi sürprizlerle dolu bir dönem bekliyor. Aşkta da aradığınız mutluluğu bulacaksınız...
BOĞA (21 nisan - 21 mayıs)
Ortaklaşa yapmak istediğiniz işler ön plana çıkacak. Ancak daha gerçekçi düşünmelisiniz. Beklediğiniz parasal destek gerçekleşse dahi ayaklarınızı yere sağlam basmalısınız. Aksi halde zararlı çıkmanız kaçınılmaz. Bu arada sağlığınıza dikkat edin.
İKİZLER (22 mayis - 21 haziran)
Adeta yerinizde duramıyorsunuz. Yeniliklere açık olduğunuzu hissediyor ve bir şeyler yapmak için harekete geçmek istiyorsunuz. Çevrenizdekiler bu halinizin farkına varmaya başladılar. Ancak resmi kuruluşlarda yürüttüğünüz işinizi takip edin.
YENGEÇ (22 haziran - 23 temmuz)
Güncel sorunlarınız ve işlerinizin yoğunluğu tüm gününüzü alacak. Bu arada dinlemeniz gerek. Yoksa, mide krampları yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşacak ve çok sevineceksiniz. Çünkü haberiyle geliyor.
ASLAN (24 temmuz - 21 ağustos)
Aldığınız bazı kararları günlük hayatınıza geçirmek için iki kere düşünmelisiniz. Hata yapmaya açık bir gündesiniz. Sizi sevenler sürekli uyarıda bulunuyorlar. İkili ilişkilerde başınızı derde sokmamak için ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız.
BAŞAK (22 ağustos - 23 eylül)
Gün içinde çok fazla dikkatsiz ve unutkan davranıyorsunuz. Bu durum sorun yaratabilir. Kendinizle ilgili sorunların üzerine gitmeyin. Olayları akışına bırakmanız çok daha fazla rahatlatıcı olur. Hemen bir karar vermeniz gerekmiyor. Sakin olun.
TERAZİ (24 eylül - 23 ekim)
Bugün çevrenizdeki hareketlilik sizi fazlasıyla tedirgin edecek. Ancak her an kendinizi kötü bir habere hazırlamanız size zarar getirecektir. Pozitif düşünmelisiniz, çünkü ancak bu şekilde kendinizi iyi hissedersiniz. Sağlık sorununuz çözülüyor.
AKREP (24 ekim - 23 kasım)
Yeni projelerinizi hayata geçirmek için acele ediyorsunuz. Oysa, doğru zamanı beklemeniz gerekiyor. Merak etmeyin, o anı hissedeceksiniz. Projeniz herkes tarafından beğenilecek ve ticari hayatınız genişleyecek. Sizi verimli bir dönem bekliyor.
YAY (24 kasım - 22 aralık)
Varsayımlarla hareket ederek hata yapıyorsunuz. Bu şekilde bazı gerçekleri gözünüzden kaçırdığınızın farkına varın. Başladığınız işi bitirmeniz gerek, yoksa beklediğiniz parayı almanız mümkün olmayacak. Harekete geçmeniz gerekiyor.
OĞLAK (23 aralık - 20 ocak)
Duygusal açıdan içinizdeki sese kulak vermelisiniz. Onu uzun süre sonra kazandığınızı unutmayın. Bir anda terk etmeye hazırlanmayın. İlişkinizi kurtarmak elinizde. Bunu istediğinizi inkar ederek, kendinizi mutsuzluğa hapsetmemelisiniz.
KOVA (21 ocak - 19 şubat)
Yaratıcılığınızı köreltmeye başladınız. Duygusal sorunlarınızı işinize taşımanız çok tehlikeli ve yanlış. Böyle giderse müdürlerinizle problem yaşamanız kaçınılmaz olacak. Sizden beklentileri olanları düşünün. Mahçup olmamak için çok çalışın...
BALIK (20 şubat - 20 mart)
Her ne kadar işinizle ilgili gelişmeler sizleri mutlu etse de yine de temkinli davranmanızda yarar var. Bazı kararlarınızı vermeden önce çok iyi düşünüp, büyüklerinize danışmalısınız. Uzun bir yolculuk sizi bekliyor. Sürpriz bir aşk da kapıda!
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla