Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.08.08, 14:31   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Thumbs up 30 Ağustos 2008 Günlük Burç YorumLarınız

Koç (21-/20-)
Sorunlarınızı kimseye açamıyor ve kendi başınıza çözmek istiyorsunuz. Bir konuda kararsızsınız ve bu konu sizi ve geleceğinizi çok etkileyecek bir konu. İyice düşünmeli ve güvendiğiniz insanlardan fikir almalısınız.


Boğa (21-/21-)
Sosyal çevrelere girebileceğiniz ve hoş ilişkiler kurabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ve çevrenizi istediğiniz yöne yönlendirecek güce sahipsiniz. Sevdiğiniz kimselerle tatil amaçlı bir gezi düzenleyebilirsiniz.


İkizler (22-/21-)
Duygularınızı doğru yönlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Aceleci ve öfkeli bir yapı sergileyebilir, baskıcı tutumlarınızla yakınlarınızı zorlayabilirsiniz. Daha sakin ve esnek davranarak ilişkilerinizdeki dengeyi korumalısınız.


Yengeç (22-/22-)
Kendinizi yeni ve ilginç konularla ilgilenmek için hevesli hissedebilirsiniz. İnançlarınıza sıkı sıkıya bağlı olabilir, ilgi duyduğunuz konuların üstüne ısrarla gidebilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz de gelişmeler var.


Aslan (23-/23-)
Eviniz ve güvenliğiniz için planlamalar yapabileceğiniz bir gün. Görüşmelerinizi ertelemek ve tek başınıza kalmak iç huzurunuzu korumanıza yardımcı olabilir. Aileniz düşüncelerinizi destekleyerek iç güveninizi arttırabilir.


Başak (24-/22-)
Gün içinde planlarınızı rahatlıkla gerçekleştirebileceksiniz. Ailenizden birileri için bazı işlerle meşgul olmak zorunda kalabilirsiniz. Bir süredir beklediğiniz bir haberi almak sizi moral açıdan oldukça olumlu etkileyecek.


Terazi (23-/23-)
Ortak çalışmalarınızdan beklediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Uzaklardan beklenen haberlerin alınabileceği görülüyor. Yalnız, olumlu nitelik taşıması düşük bir ihtimal. Aşk hayatınızda bugün üzüntülü anlar yaşayacaksınız.


Akrep (24-/22-)
Değişikl yapmak isteğinizin kuvvetli olabileceği bugün, çevrenizi de fikirlerinizle etkilemeniz mümkün. Bugün duygusal tepkileriniz yoğunlaşabilir ve aşk yaşamınızda sizi mutlu edecek gelişmeler olabilir.


Yay (23-/21-)
Genel olarak hareketli bir gün geçireceksiniz. Aşk hayatınızda heyecan dolu anlar yaşayacaksınız ve sevgilinizle güzel ve romantik saatler geçireceksiniz. Bunun karşılığında partneriniz sizden bir kaç istekte bulunabilir.


Oğlak (22-/20-)
Geleceğe yönelik planlarınızı uygulayabileceğiniz yeni anlaşmalar gündeminizde yer alabilir. Aşk hayatınızda bugün bazı dalgalanmalar gerçekleşecek ve ortaya bazı belirsizlikler çıkabilecek.


Kova (21-/18-)
Bugün yalnız kalmak ve hoşunuza gidecek uğraşılarla ilgilenmek sizin için daha iyi olabilir. Aşk hayatınızda siz mutlu edecek bazı beklentiler içerisindesiniz fakat bu beklentileriniz bir türlü gerçekleşmiyor.


Balık (19-/20-)
Arayış içinde olacak ve bulunduğunuz durumdan çıkmak için çözüm bulmaya çalışacaksınız. Ailenizden birisi siz bu konularda yardımcı olabilecek tavsiyelerde bulunabilir. Değişik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla