Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.08.08, 07:44   #3 (permalink)
Kullanıcı Profili
Mavi Lord
Gamma Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 1.027
Konular: 856
Puan Grafiği
Rep Puanı:2266
Rep Gücü:0
RD:Mavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 39
51 Mesajına 124 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Resimli İtem Rehberi! Kim Ne Takmalı

Hem hp versin hem magic power versin diyorsanız bu itemlar işinizi görecektir.Blue dragon neck. ve cyrstal neck. Bu ikisi arasında ise 50 LR veridği için blue dragon tercih edilmelidir.


------------------------------------

Yüzük (ring) bölümüne geldiğimizde en önemli itemlar olarak kabul edilen ROL/ROC/ROM tabiyki en başta gelen tercihler olacaktır.En baştaki tercih maks. defens verdiği için ROL olmalıdır.Ancak resistanslar ve kullanışlı olup olmadıkları da göz ardı edilmemelidir (Rol = LR / Roc = FR).


Bunlardan sonra ise ruby ring (HP 100 / def. 15) tercih edilmelidir.Buna ek olarak agate ring (hp stat 10 / def. 5) te kullanılabilir.

------------------------------------

Son olarak belt bölümündeyiz.Belt olarak ta anti-def. veren itemler tercih edilmelidir.Bence ilk olarak glass belt tercih edilmelidir.Nitekim iron belt 50 defens verirken glass belt 30 defens yanı sıra 50 hp vemektedir.Her nekadar iron ve glass belt kadar sağlam olmasa da skeleton belt veya bronze beltte anti-def. özelliklerine sahiptir.


Bu itemlerden sonra hp bonus olarak en fazla belt of life kullanılabilr.
Mavi Lord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla