Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.08.08, 07:47   #6 (permalink)
Kullanıcı Profili
Mavi Lord
Gamma Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 1.027
Konular: 856
Puan Grafiği
Rep Puanı:2266
Rep Gücü:0
RD:Mavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 39
51 Mesajına 124 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Resimli İtem Rehberi! Kim Ne Takmalı

Pendant olarak en başta str kazancınız olacağı için iron necklace takmanız önerilir.2.ci alternatifiniz warrior pendant olmalıdır.Ayrıca ammy of str de fena sayılmaz ki yukarda saydıklarım içinde en çok str veren budur.White dragon neck de kullanılabilir.Hiç olmadı bi lupus pendant kullanın.


-----------------------

Ring olarak kullanabileceğiniz en ideal olanı ring of couragetır.Bir rogue için rol ne ifade ediyorsa warrior için de roc aynışeydir.Alternatif olarak kekuri ring gibi bi seçeneğiniz yoktur.Sadece diamond ring (str 10 / defn. 20 / LR 20 ) vardır.
Ayrıca ROC resmi yukarda verilmiştir.

----------------------
Belt seçmeye geldiğimizde, bence warriorlar da str bonusları 100'ün üzerinde ise iron belt,glass belt,vs... gibi itemları tercih edebilirler.Ya da en azından inventorylerinde bulundurmalıdırlar.Str bonus olarak sadece belt of str temin edilebilir.

Mavi Lord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla