Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.08.08, 08:10   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Mavi Lord
Gamma Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 1.027
Konular: 856
Puan Grafiği
Rep Puanı:2266
Rep Gücü:0
RD:Mavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 39
51 Mesajına 124 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Clan Yeni Upgrade Sistemi

Arkadaşlar yeni patchle beraber, clan sıralamalarında ve clan niteliğinde buyuk deişiklikler oldu.
yeni sistemde npye göre 3 tip clan var.
1.Training Knight :Bu bizim bildiğimiz önceki tipte clanlar. Grade 3 olunca pelerin alınıyor yine. Training knight g1 olunca knight squad secretary (orclarda delaga) isiloon görevi alınıyor. isiloonu kesince Accredited knight olunuyor.

2.Accredited Knight: CLan bu dereceye ulasınca yeni sistem geliyor ve playerların clana np bagıslama olayı cıkıyor. Her grade için ayrı np istiyor .gerekli np ye ulasınca knight squad secretary den başkan veya assistler grade atlayabılıyolar. ama grade atlarken ally bozuluyor. bunu da unutmayalım.
Accredited G1 olunca ise Felankor görevi vardır. bu görevi de yapınca royal knight olunuyor.

3.Royal Knight : Royal knight da yine g5 den g1 e kadardır. her grade de istediği np artıyo.


burda dikkat edilmesi gereken yer. grade atladıktan sonra ,pelerin için gerekli np yi toplayıp pelerin alırsanız ve pelerin aldıktan sonra saved clan CONT kısmında 50k np varsa, clana 50k dan fazla np bağışlamış olan bir kişi clandan cıkarsa pelerin düşüyor.

clan ranklarının np istekleri:
training knight :Player npsi istiyor. g3 =144k, g2 =370k, g1=760k

accredited knight:Bunda ise clan points önemli ve burda her grade atlanıldıgında clan npsi sıfırlanıyor. ve knight squad secretaryde bulundugunuz gradei atlamak için gereken ortalama np miktarını ögrenebılırsınız. mesele Accredited knight g3 ten g2 ye atlamak için 15k veya 20k np istiyor kişi başına ...yani clan point conversion oluyor bu 15k np. bu da 480k veya 640k clan CONTs eder. g2 olunca ise g1 e atlamak 20k veya 25k np CLan point conversion istiyor (net hatırlamıyorum) ama bu giderek artıyor.

royal knight: bunda da su anda bilmiyorum ama 25k veya 30k ortalama np istiyor.g5 den g4 olmak için.
mesela bizde su an 3.5m Clan Conts var ama beklemede ,g3 olunca bu np düşcek. bende de np kalmadı bugün çerçeveli S gidiyor Clan için ugraşıyoz ama.




2.bu sste gördüğünüz gibi accredited knight olduktan sonra clan sayfasında 2 tane link cıkıyo. bunlardan birisi playerlar tarafından clana verilen nplerin dökümü,2. si ise clanın toplam npsi ve playerın np bagıslaması için link.



3.özetle bu yeni sistemle clanların kalıcı olması ,zırt pırt clan patlatıp yeni clan kurulmasını engellemek.
4. playerların clanlarda kalıcılıgını artırmaktır. Ayrıca clan içinde clandan cıkmadan assist deişikliği yapılabilmekte ve asistler clan baskanlıgını devralabilmektedir.
5. ayrıca czde np kasarken accredited knight olmus bir clandaki playerlar np kazandıklarında 12 national point / 15 ladder points /3 clan CONTS
bunu da su ssten görebiliriz. --- savaşlarda ise artık istila eden taraf 129 np alamıyor. 64np alıyor. savaşları tam bilmiyorum ama istilada clan conts vermiyor . 64 np ve 64 ladder veriyor.
6. dier yenilik ise Cz ye girince alt tuşuna bastıgımızda en cok np kasanların listesi önümüze geliyor. ama bu listede czden cıkıp tekrar giren playerın npsi sıfırlanıyor.




7. Bir clan Accredited olduktan sonra ,o clana giren yeni bir playerın tum npsi clana gelmiyor. Player girdikten sonra Kastıgı npnin yukarda yazdıgıma göre kesilen adam başşına 3 points veriyor clana.
8.yani bir player girdiği clanın Npsini ,sadece clana girdikten itibaren np kasarak artırabiliyor. ikinci ihtimalse direk np bagısı ,onda np niz düşüyor

NOT =
Arkadaşlr bu arada önemli bir konu var,clana bagışladığınız npler ,clandan cıkınca size hepsi geri gelmiyo. %30 u size geri geliyo. %70 i siliniyo clandada kalmıyor.

[ Alıntıdır ]
Mavi Lord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla