Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.09.08, 12:27   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Mavi Lord
Gamma Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 1.027
Konular: 856
Puan Grafiği
Rep Puanı:2266
Rep Gücü:0
RD:Mavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 39
51 Mesajına 124 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Doğayla (Terk edilmiş vadi, hayvanlar)

Oyunun başında, vahalar vahşi hayvanlar tarafından kontrol edilmektedir. Vahalar yağmalanabilir. Vahaları iyi gelir getirecek bir şekilde yağmalak için çok büyük olmasada iyi bir orduya ihtiyacınız var. Vahadaki hayvanlar cok yavas çoğalırlar. Bir vahaya bikaç yüz kişilik bir orduyla ve bir kahramanla saldırırsanız iyi bir gelir ganimet elde edebilirsiniz. Vahalara gözetçi gondermedende, haritadan üzerine tıklayarak, ordaki hayvanların sayısı örenebilirsiniz. İki çeşit vaha vardır. 1.si sadece bir çeşit hammadde üretilebilen. Diğeride bir çeşit hammade artı birde tahıl üretilen. Bir vahayı elegeçirdiğiniz zaman, o vahayı hangi şehirden askerler elegeçirdiyse o şehrin üretiminde artış sağlar..





Terkedilmiş vadi olan Vahaları Ele Geçirme.
Bir vahayı kahramanınızla düzenli bi şekilde saldırarak elegeçirebilirsiniz. Ele geçirilen vaha saldıran kahraman hangi şehirdense o şehrin üretimini artırır. Unatmayınki haritada kendi şehrinizi ortaladığınız zaman normal haritada(Plus hesabı olan üyeler normal üyelere gore daha büyük harita gorürler) görebildiğiniz vahaları elegeçirebilirsiniz. Diğer vahaları ele geçiremezsiniz. Yani şehrinizden 3 kare yarıçaplı bir daire içerisindeki vahaları elegeçirebilirsiniz. Bunun dısaındakileri elegeçiremezsiniz. Bir vahayı elegeçirmek için Kahraman Kışlası Seviyesinin 10, 15 yada 20 olması lazım. Bir şehir, Kahraman Kışlası Seviye 10 da 1 tane, Seviye 15 de bir tane, Seviye 20 de bir tane olmak üzere toplam 3 tane vaha elegeçirebilir.


Başkasının sahip olduğu Vahaları Ele Geçirmek.
Başkasnın sahip olduğu bir vahayı elegeçirmek için önce vahadaki defans birliklerini yok ettikten sonra bir kezde kahramanla saldırmak gereklidir. Vahayı elegeçirmek için; eğer vahanın sahibi 3 vahaya sahipse kahramanla 1 kere, eğer 2 vahaya sahipse 2 kere, eğer 1 vahaya sahipse 3 kere saldırmak gerekir.. Kahraman vahayı elegeçirdikten sonra ölmazler yada kaybolmazlar aynı özellikleriyle yaşamaya devam ederler. Başkasının saip olduğu bir vahayı yağmaladığınız zaman vahanın sahibi olan şehri yağmalamış olursunuz.. Bir vahayı savunmak için oraya askeri üssünüzü kullanarak destek olarak asker gonderebilirsiniz. İstediğiniz zaman bu askerleri geri çekebilirsiniz.
Mavi Lord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla