Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.09.08, 11:15   #11 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bayat Ekmekleri Degerlendirmenin Yolları

11. EKMEKLİ EZME
>İki dilim bayat ekmeğin kabukları kesilip atılır.
>
>Dilimler çukur bir tabağa koyulup üzerine soğuk su dökülür.
>
>Beş dakika sonra sudan çıkarılır.
>
>Suyu süzülerek ufalanır.
>
>Ufalanmış ekmekler, üç yemek kaşığı dövülmüş ceviz içi ve iki diş
>dövülmüş sarımsak, ikişer yemek kaşığı zeytinyağı, yoğurt, limon suyu
>ve birer çay kaşığı domates ve biber salçası iyice karıştırılır.
>
>Elde edilen karışım servis tabağına koyulur.
>
>Üzerine pul biber ekilir.
>
>Birkaç yarım ceviz ve maydanoz ile süslenir.
>Not: Ceviz terine badem veya fındık da kullanılabilir.
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla