Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.09.08, 11:16   #14 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bayat Ekmekleri Degerlendirmenin Yolları

14. BAYAT EKMEK PİZZASI
>Bayat ekmekler dilimlenip küp küp kesilir.
>
>Margarin ile yağlanmış ve un serpiştirilmiş fırın tepsisine yayılır.
>Dört yumurta çırpılır.
>
>İçine iki su bardağı süt, bir paket kabartma tozu, yarım çay bardağı
>sıvı yağ katılır.
>
>Karışım tekrar çırpılıp ekmeklerin üzerine dökülür.
>
>Bayat ekmek pizzası bu durumda buzdolabında bir gün
>bekletilebileceği gibi hemen de pişirilebilir.
>
>Fırına verilmeden önce, üzerine dilimlenmiş sucuk, salam veya sosis
>yerleştirilir.
>
>Domates, biber dilimleri de yerleştirilebilir.
>
>Bunların üzerine de kaşar rendesi serpiştirilir.
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla