Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.09.08, 11:17   #15 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bayat Ekmekleri Degerlendirmenin Yolları

15. DİLİM PİZZASI
>Bayat ekmek dilimlerine tereyağı sürülür.
>
>Yumurta, beyaz peynir veya çökelek, maydanoz ve pul biber karıştırılıp
>ekmek dilimlerinin üzerine bolca sürülür.
>
>Bu karışıma küçük doğranmış domates ve sivri biber de eklenebilir.
>Dilimler, peynir pembeleşinceye kadar fırında kızartılır.
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla