Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.09.08, 11:17   #16 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bayat Ekmekleri Degerlendirmenin Yolları

16. KETÇAPLI DİLİM PİZZASI
>Bayat ekmek dilimleri, yağlanmış tepsiye dizilir.
>
>Bir çorba kaşığı salça, bir çorba kaşığı ketçap, iki yumurta, bir
>tatlı kaşığı kekik
>ve bir çay bardağı sıvı yağ çırpılır.
>
>En son ezilmiş beyaz peynir katılır.
>Karışım, ekmek dilimlerinin üzerine sürülür.
>Dilimler, orta ısılı fırında, pembeleşene kadar kızartılıp, sıcak
>sıcak servise çıkarılır.
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla