Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.09.08, 11:18   #17 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bayat Ekmekleri Degerlendirmenin Yolları

17. DİLİM KAYGANASI
>İki veya üç yumurta çırpılıp, bir kahve fincanı süt veya su ile
>karıştırılır.
>
>Bayat ekmek dilimleri arkalı önlü bu karışıma bulanıp kızgın sıvı
>yağda kızartılır.
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla