Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.09.08, 11:18   #18 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bayat Ekmekleri Degerlendirmenin Yolları

18. SARIMSAKLI EKMEK (TİYRİTİ)
>Bayat ekmek dilimleri fırında kıtırlaştırılır.
>
>İki diş sarımsak dövülüp tereyağında iki kez çevrilir.
>
>Bolca toz kırmızı biber, bir fiske tuz ve bir kahve fincanı su eklenip
>hemen ateşten alınır.
>
>Ekmek dilimleri üzerinde gezdirilir.
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla