Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.09.08, 11:19   #19 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bayat Ekmekleri Degerlendirmenin Yolları

19. BAYAT EKMEK KANEPESİ
>Bir kabın içinde bir çorba kaşığı salça, yarım çay bardağı sıvı yağ, bir
>tatlı
>kaşığı kekik, yarım çay bardağı süt, 200 gr. ezilmiş beyaz peynir, iki
>yumurta
>iyice karıştırılır.
>Bu karışım, kanepe şeklinde ve ince bayat ekmek dilimlerine sürülür.
>
>Dilimler, fırın tepsisine dizilir; hafif pembeleşinceye kadar kızartılır.
>
>Kızartılmış dilimlerin üzerine birer ince dilim domates; bunun üzerine
>de iki ince
>dilim sosis yerleştirilir.
>
>Kanepeler, kürdanlı olarak servis tabağına alıp, soğutmadan, kıvırcık
>marul yaprakları eşliğinde servise çıkarılır.
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla