Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.09.08, 11:25   #8 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bayat Ekmekleri Degerlendirmenin Yolları(Tatlılar)

EKMEKLİ KREP
>Dört dilim bayat ekmek ufalanır.
>
>Üzerine 1.5 su bardağı süt dökülerek ıslatılır.
>
>Dört yumurta, 2.5 çay bardağı un ve dört çorba kaşığı bal, ufalanmış
>sütlü ekmeğe eklenip iyice karıştırılır.
>
>Fındık büyüklüğünde tereyağı tavada kızdırılır.
>
>Hazırlanan karışımdan bir miktar tavaya dökülür.
>
>Tava sallanarak hamurun yayılması sağlanır.
>Krepin her iki tarafı da pişirilir.
>
>Hamur bitinceye kadar aynı işlem tekrarlanır.
>
>Not : Kreplerin üzerine fıstık ezmesi de sürülebilir.
>
>Ekmekli krep, komposto ile birlikte iyi gider.
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla