Konu: Mantarlı Et
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.02.08, 23:38   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Güllü
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Lightbulb Mantarlı Et




4 Kişilik
524 Kalori
Hazırlama süresi: 15 dakika
Pişme süresi: 1 saat 10 dakika

Malzemeler
750 gr dana eti, küpler halinde kesilmiş
2 kuru soğan, rendelenmiş
1 diş sarmısak, ezilmiş
Yarım çay kaşığı acı biber
4 adet domates, rendelenmiş
1/4 bardak domates püresi
1.5 bardak et suyu
2 bardak su
200 gr mantar, ikiye kesilmiş
1 yemek kaşığı kekik
1.5 bardak Amerikan pirinci

Hazırlanışı
Teflon tencerede yağsız olarak küp şeklinde doğranmış etleri kavurun. Soğan ve sarmısağı da katarak soğanlar yumuşayana kadar kavurmaya devam edin. Et suyu, su, domates ve domates püresini tencerede karıştırıp, kavrulmuş etleri ilave edin. Orta derecedeki ateşte 45 dakika pişirin. Mantarları ekleyip kaynatın. Ateşi kısıp, 10 dakika demlendirin. Kekik ilave edin.


Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla