Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.09.08, 11:03   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Elçin Tapan- Ben Mutlu Bir Down Annesiyim

KİTAP HAKKINDA

Kitap Adı : Ben Mutlu Bir Down Annesiyim

Yazar : Elçin Tapan

Yayınevi : Yapı Kredi Yayınları




Bu kitap, öylesine canalıcı bir hayat serüvenine dayanıyor ki, hem yazarı (baş tanığı), hem de yayıncısı için en büyük güçlük ona "tek" bir isim bulmak konusunda doğuyor: "Down Sendromlu Oğlumla 17 yıl" mı demeliydik, "Yalnız Değilsiniz" mi? "Ben Bu İşi Başardım" mı en doğru başlık olurdu, yoksa "Yaşamın Dışlanan Gerçek Yüzü" mü? Elçin Tapan'ın ve Erel Tapan'ın (bir o kadar da Erkan, Eran, Ela Tapan'ın) olağanüstü, ürpertici, soluk kesici aşk öyküsü başka hiçbir aşk öyküsüne benzemiyor: Onu bundan, bütün başlıklar özetlemekte çaresiz kalmıyor mu? Son yılların en büyük tanıklığı.

YAZAR HAKKINDA

Elçin Tapan 1939 yılında doğdu. Orta ve lise öğrenimini Ankara Koleji'nde tamamladı. 1963 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü bitirdi. Hollanda'da Institute of Social Studies'te master ve doktora yaptı. Hollanda Sosyal İşler Bakanlığı'nda eğitim, sağlık ve iç işlerinde danışman olarak çalıştı. Rotterdam Academy of Economics'te ders verdi. Hollanda Radyosu'nda çalıştı, başbakanlıkta İdareyi Geliştirme daire başkanlığında bulundu. Ben Mutlu Bir Down Annesiyim Elçin Tapan'ın ilk; Devam Eden Hikâyemiz ise ikinci kitabıdır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla