Truvanın Kara Kutusu       Truvanın Kara Kutusu     Evet, sevgili makara albümü dinleyicileri  Şuan yanımda Truva atının kara kutusunu bulduğunu iddia eden necip incesaz var  -Necip bey evet ne diyorsunuz    -Valla ağabey teşekkür ederim böyle bir imkândan dolayı  Ben kara kutuyu buldum ve bence tarihin akışını değiştirecek bir buluş bu    -Çok önemli diyorsunuz  -Peki, nasıl bir şey bu    -Ağabey şimdi mesela sanat hani Truvalılar sanatçı millet ya  Aslında şimdi bu atın içine iki tane modacı arkadaş karışmış zamanında  -'modacı' evet bunlar yunanlı askerler diye gelmişler aslında bunlar modacı  -Bedava seyahat hani pasaport falan o zaman olmadığı için  -Bunlar şimdi sanatı bunlar bulmuşlar yani ege sanatını bu ikisi bulmuş  -Bu kayıtlardan da bu olay gerçek açığa çıksın ne olacaksa olsun be ya    Sevgili makara albümü dinleyicileri  Şimdi kara kutuyu dinliyoruz    -Öyle bir imkânımız vardı değil mi?  -Var    -Bak veriyorum yayına  Konuşur çocuklar kendileri arasında  Bak atın içinde  …  Hüseyinus, hüseyinus, alo  Ay bunaldım atın kıçında beş saattir hüseyinus  Ay ben mi dedim truvaya asker kılığında kaçalım  Bu tiple kaçarız orda sanatımızı idrak ederiz diye  Ay bak şu halimize  Ay bu herifler modacı olduğumuzu anlarsa keser bizi bil  Hüseyinus dur bak odiseus bize bakıyor bak    Hey siz  Ne konuşuyorsunuz kendi aranızda  Kapatın çenenizi  Tanrı hades adına  Doğrarım sizi    Ay bok var hadesde bir gün de erosa takılsa dişimi kırarım be echo  Ay abla ashelin kostümü ne güzel değil mi?  Ay ikinci cemil öz dikmiş  Ay dikicim şimdi cemilini hüseyinus  Kesilcek herifler hala konuşuyosun aaa…  Ay…   Noldu kız?  Ay abla çivi battı  S**cem böyle ahşap işçiliğini ya…  Ay… Abla… Allah'ın… Aşkına… Gülme… Krize… Giricim… Şimdi…   Ulan dur kesilecek elim    Ay hüseyinus gaz da kaçırdım  Ay abla yılan mı yuttun kertenkelemi çiğnedin  Hi…  Bak teodorakis ve hieropulos zehirlendi kokudan  Ay ne truvaymış ömrümü yedi  Heeyyttt saldırıya geçiyoruz...  Abla saldırıya geçiyoz napçaz  Ay hüseyinus bak biz arkadan sıvışalım  Hemen kuzeye doğru iki kilometre gittik mi assostayız  Tatil yaparız bir hafta madem    Ve o işte iki sanatçı arkadaş  Bugünkü ege kültürünün sanatının temellerini atmıştır be ya   Vallaha billâh...    Ata Demirer        |