Bir Hayat Daha Olmalı       Bir Hayat Daha Olmalı    Belki sende benim kadar yalnızsındır diye  Dayanamam yeni bir acı hatıraya, bile bile  Anlamlandıra bilmek için hayatı, tutundum sana  Ne göreyim kirlenmemiş yer kalmamış aşkta    Unutup olanı biteni yeniden   İçindeki çocuk aglasada derinden  İnadına (kalbin) çekinmeden düşsede aşka   Sonunda sadece kanayan bir aşka    Bir hayat daha olmalı yeniden  Sevmeyi ögrenmeli büyümeden, kirlenmeden   Haykırmalı ne varsa kalan   Yüreginde cana kilit vuran yasakları dinlemeden    Belki sende benim kadar yalnızsındır diye  Dayanamam yeni bir acı hatıraya, bile bile  Anlamlandıra bilmek için hayatı, tutundum sana  Ne göreyim kirlenmemiş yer kalmamış aşkta    Unutup olanı biteni yeniden   İçindeki çocuk aglasada derinden  İnadına, çekinmeden yürek düşsede aşka  Sonunda sadece kanayan bir aşka    Bir hayat daha olmalı yeniden  Sevmeyi ögrenmeli büyümeden, kirlenmeden   Haykırmalı ne varsa kalan   Yüreginde cana kilit vuran yasakları dinlemeden...    Doğa        |