Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.09.08, 04:26   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Berfin
Moderator
 
Berfin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Nerden: Sinop
Mesajlar: 3.193
Konular: 2290
Puan Grafiği
Rep Puanı:2710
Rep Gücü:46
RD:Berfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 19
114 Mesajına 162 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Aşk-ı Memnu Dizisi 3. BöLüm Özeti

Aşk-ı Memnu Dizisi 3. BöLüm Özeti


Adnan ve Bihter köşkte başbaşa

Adnan ve Bihter köşkte ilk kez yalnız kalıyorlar.
Kendisi için koca adayı olarak düşündüğü Adnan Bey’in, kızı Bihter’le evlenmek istediğini öğrenen Firdevs Hanım büyük darbe alır.
Bihter, annesinin Adnan Bey’e olan ilgisini bildiği halde, susmuş, annesinin yenilgisini büyük bir keyifle izlemeye koyulmuştur. Bu durum Firdevs Hanım ve Bihter arasında gizli savaşın en son noktası olur. Firdevs Hanım, er ya da geç Bihter’den intikamını almaya yemin eder.
Adnan Bey ve Bihter’in evlilik kararından Nihal de memnun değildir. Ama babasını üzmemek adına şimdilik sessiz kalır. Nihal, babasının önceliklerinin değişmeye başladığını hissettiğinde, yokluğuyla babasını cezalandırmak için, Bülent’i ve Beşir’i de alarak halasının çiftliğine kalmaya gider.
Firdevs Hanım, kızını alt etme planını adım adım uygulamaya koyulur. Adnan Bey’e karşı taktik değiştirir. Adnan ve Bihter köşkte ilk kez yalnız kalırlar. Ama gece sürprizlerle doludur.




--------------Tualimforum İmzam--------------


Açıklamasını istediğiniz modeller altına yazarsanız bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.

Arada verilmiş örnekler olabilir AFFOLA



Berfin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla