Evdeki Ses       Evdeki Ses     Evdeki ses evdeki ses bam bam  Mikrofonda ferman ter akıyor sırtımdan  Kolay değil böyle rap'te yerinde durmak  Zıplamak hoplamak çılgın gibi bağırmak   İyi dinle gerçekler şimdi başlayacak  Uzun lafın kısası istanbulda başladı  Melez bir manita yanıma yanaştı  Bi melez ayakkabı ceketide kan tam  Bırak bu ayakları hepsi bayat.  Biraz lak lak, şamata ve gürültü  Anlayın artık cem işi götürdü  Sana mı gidelim? Yoksa bana?  Komşular görmesin söyler hemen anama  Bir gecelik aşkta yirmi beş pozisyon  Fan fini fin fon   Bir, iki, üç, dört raund sonra  Manita oldu mafiş ben ise bomba  Bunca heyecana vallahi ki pes  Katıl sende bize Evdeki Ses...!    Evdeki ses evdeki ses bam  Evdeki ses evdeki ses bam bam  Evdeki ses evdeki ses bam  Evdeki ses evdeki ses bam bam    Evdeki ses, kes ses yaratma  Hepimiz eğlenmeye geldik buraya  Bir iki ses kontrol mikrofon elimde  Yaklaş çekinme hele beni dinle  Onun adım Alper ama ona Ağa derler  Söylediği sözler tır gibi ezer  Geçer, aynı boks maçına benzer  İlk round da knock out ve galip Alper  Karakan bomba gibi niye diye sorma  Biliyorsun işte direnme boşuna  Hoşuna gidiyor işte boşuna inkar etme  Al sana Manga'dan bir hediye  İleriye bak geçmişe kafa takma  Bağır çağır tepin zıpla hopla  İyice bir terle bi de soğuk ayran  Bizim gibi delilere her gün bayram    Evdeki ses evdeki ses bam  Evdeki ses evdeki ses bam bam  Evdeki ses evdeki ses bam  Evdeki ses evdeki ses bam bam...    Manga         --------------Tualimforum İmzam--------------   Serap     |