Kal Yanımda       Kal Yanımda     Her gün sabahtan akşama   Saatinle başbaşa   Kalmadı takvimde tek bir sayfa  Kuruyup solma aynaya baka baka  Ne düşünüyorsan söyle sen dobra dobra    Biliyorum yalnızsın sabahtan akşama  Söylemek istiyorsun bir şeyler bana  Ya da vurmak yüzümün ortasına  Ne yapacaksan yap artık...    Her gün sabahtan akşama   Saatinle başbaşa   Kalmadı takvimde tek bir sayfa  Kuruyup solma aynaya baka baka  Ne düşünüyorsan söyle sen dobra dobra    Biliyorum yalnızsın sabahtan akşama  Söylemek istiyorsun bir şeyler bana  Ya da vurmak yüzümün ortasına  Ne yapacaksan yap artık hadi durma    Hadi durma  Hadi vur    Sanki bir şeyler var arkanda(sanki bir şeyler)  Anlatmaya korkuyorsun bana(anlatmaya)  Hadi durma (hadi durma)hadi vur bana(hadi durma,hadi durma)  Bırak onları kal yanımda    Her gün sabahtan akşama   Saatinle başbaşa   Kalmadı takvimde tek bir sayfa  Kuruyup solma aynaya baka baka  Ne düşünüyorsan söyle sen dobra dobra    Biliyorum yalnızsın sabahtan akşama  Söylemek istiyorsun bir şeyler bana  Ya da vurmak yüzümün ortasına  Ne yapacaksan yap artık hadi durma    Her gün sabahtan akşama   Saatinle başbaşa   Kalmadı takvimde tek bir sayfa  Kuruyup solma aynaya baka baka  Ne düşünüyorsan söyle sen dobra dobra    Biliyorum yalnızsın sabahtan akşama  Söylemek istiyorsun bir şeyler bana  Ya da vurmak yüzümün ortasına  Ne yapacaksan yap artık hadi durma    Hadi durma  Hadi vur  hadi vur bana  Sanki bir şeyler var arkanda(sanki bir şeyler)  Anlatmaya korkuyorsun bana(anlatmaya)  Hadi durma (hadi durma)hadi vur bana(hadi durma,hadi durma)  Bırak onları kal yanımda    Manga         --------------Tualimforum İmzam--------------   Serap     |