Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.09.08, 05:20   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon 27 EylüL 2008 Günlük Burç YorumLarınız

Koç (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün hem duygusal hem de fiziksel açıdan kendinizi güçlü hissettiğiniz halde kafanız biraz karışık olabilir. Dostlarınız ve yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenirken gereksiz tartışmalara girebilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler sıcak ve rahatlatıcı olacak.



Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs)

Sevdiğinizle birlikte seyahate çıkabilir, önceden aldığınız davetlere birlikte gidebilirsiniz. Eğlenceli ve keyifli bir gün geçireceksiniz. Yaşlı yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabili ve biraz sıkılabilirsiniz. Fakat, moralinizin yüksek olduğu bir dönemdesiniz



İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran)

Duygularınızın harekete geçtiği bir gün. Alacağınız bir haber sizi heyecanlandıracak. Duygularınızı ve davranışlarınızı denetim altına almanız çok zor olabilir. Sevdiğinize karşı biraz daha anlayışlı ve sakin davranmaya çalışın. Yoğun duygular içine girebilir, beklentiler yüzünden sıkılabilirsiniz.



Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)

Dostlarınız ve arkadaşlarınızı evinize davet edebilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz. Kafanızdaki projeleri anlatmak için acele etmeyin ve ilgisi olmayan kişilere anlatmaktan kaçının. Geleceğe yönelik farklı beklentiler içinde bulunuyorsunuz. Kafanız karışık olsa bile beklentiniz olumlu.



Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz. Düşünceleriniz berraklaşmaya başlayabilir. Daha kararlı ve sakin bir tutum içine girecek, içinde bulunduğunuz durumu yeniden gözden geçireceksiniz. Üzerinde hissettiğiniz baskılar azalmaya başlıyor. Dostlarınız ve sevdiğinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.



Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)

Beklentilerinize ters düşen durumlarla karşılaşıp huzursuzluk duymanız mümkün. Hatta, içinde bulunduğunuz durumu yeniden gözden geçirmeyi isteyeceksiniz. Uzaklarda bulunan sevdiğinizden alacağınız haber, duygularınızı harekete geçirecek. Fakat, bu durum uzun sürmeyecek ve sakin davranabileceksiniz.


Terazi (23 Eylül - 23 Ekim)

Kendinizi son derece hoş ve keyifli hissedeceğiniz bir gün. Sevdiğinizle birlikte kısa yolculuklar yapabilir, tatile çıkabilir, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Sevdiğinizin sıcak ilgisi ve yakınlığı sizin yepyeni düşünceler içine girmenize neden olacak. Birlikte karar alabilirsiniz.


Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün rahat ve sakin bir gün geçireceksiniz. Yakınlarınızla haberleşecek, düşüncelerinizi düzenleyeceksiniz. Geleceğe yönelik istekleriniz üzerinde düşünebilir, hayat anlayışınızda bazı değişiklikler yapabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz koşulları zorlamadan uyum göstermeniz mümkün



Yay (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün içinde bulunduğunuz durumdan silkinip doğrulacaksınız. Dışarı çıkıp arkadaşlarınızla buluşabilir ya da evinizin işleriyle uğraşabilirsiniz. Tabii bu arada zihninizi meşgul eden konulara da çözüm aramanız mümkün. İçinde bulunduğunuz durumu gözden geçirebilir, yaşantınızı sorgulayabilirsiniz.


Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)

Yakınlarınızdan alacağınız bir haber yüzünden biraz huzursuzluk duyabilirsiniz. Ancak, bunların üzerinde durmayacak ve kendinizi rahat hissedeceksiniz. Sevdiğinizle birlikte bir dost davetine gidebilir veya bir eğlence yerinde keyifli vakit geçirebilirsiniz. Kendinizi olumlu ve kararlı hissedeceksiniz.



Kova (21 Ocak - 18 Şubat)

Uzaklarda bulunan bir yakınınızla görüşecek ve bu durum sizi çok keyiflendirecek. Hem duygularınız hem de istekleriniz güçlü. Moral açıdan kendinizi son derece iyi hissedeceksiniz. Yepyeni bir aşk macerasına atılabilir, idealinizdeki sevgiliye rastlayabilirsiniz. Ancak, tedbirli davranmalısınız.




Balık (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün duygularınızı denetim altına almanız zor olabilir. Son derece farklı ve alışılmışın dışında istekler içinde bulunabilirsiniz. Duygularınızı olumlu yöne çevirmeye gayret etmelisiniz. Duyacağınız bazı haberlerden çok fazla etkilenebilirsiniz. Parasal harcamalarınıza özen gösterin.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla