Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.09.08, 19:06   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
blue
Moderator
 
blue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.068
Konular: 940
Puan Grafiği
Rep Puanı:3673
Rep Gücü:54
RD:blue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 79
105 Mesajına 214 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Devekuşu Başını Kuma Gömer Mi?

Devekuşu Başını Kuma Gömer Mi?


Bu garip masalı ortaya ilk atanın kim olduğunu bilmiyoruz.Belki de bilen birisi mevcut değildir.Fakat hemen hemen, herkes aynı şeyi işitmiştir. Hatta, (devekuşu gibi başını saklamak) deyimi konuşma diline girmiştir. Söylenenlere göre, korkan veya tehlike hisseden bir devekuşu, başını kumlara gömer,böylece gözden gizli kaldığı zehabına kapılırmış. Tabii,bunun tamamen saçma bir şey olduğunu derhal belirtmeliyiz.

Bir devekuşu kendisine ne kadar akılsızlık izafe edilirse edilsin böyle bir şey yapmakla,en küçük bir tehlikeyi dahi geçiştiremeyeceğini bilir herhalde?.. Zaten korkması hiç olmazsa kolayca korkması için sebep de yoktur. Tıpkı bir katır kadar zorlu tekme savurabilir.Dilerse,güç yetişilebilecek hızla koşup kaçar. Hatta bir atı geçecek hızla.

Anlaşılacağı gibi,yukarda belirtilen şey,tam manası ile bir hayal mahsulüdür.

--------------Tualimforum İmzam--------------
.

.

.

.



blue isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla