Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.10.08, 14:13   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Güllü
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon1c Bakla Filizli Havuç ve Ispanak Boranisi

Bakla Filizli Havuç ve Ispanak Boranisi

Malzeme
- Yarım demet ıspanak (pişmiş ve kıyılmış)
- 3 adet havuç rendesi
- 3 yemek kaşığı bakla filizi
- 3 diş sarımsak (ezilmiş)
- 1 kg yoğurt
- 2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı kavrulmuş çam fıstığı
- Tuz ve karabiber

Hazırlanışı
Yağı hafifçe ısıtın; kızgın olmamasına dikkat edin.

Havuç rendesini ilave edip 1?2 dakika çevirin.
Daha sonra yoğurt haricindeki tüm malzemeleri ilave edip 2?3 dakika çevirin.
En son olarak yoğurdu ilave edip ocaktan hemen alıp karıştırmaya devam edin. Başka bir kaba alıp oda ısısında bekletin.
NOT: Burada amaç pişirmek değil zeytinyağının aromasını ortaya çıkarmaktır; dolayısı ile çok sıcak olmamalıdır.
Özellikle yoğurt kesilebilir. Arzu ederseniz zeytinyağını bol miktarda kullanabilirsiniz.

Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla