Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.10.08, 14:43   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Güllü
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Peynirli Kabak Piyazı

Peynirli Kabak Piyazı
Malzeme
- 7?8 adet ufak sakız kabağı
- 300 g rendelenmiş beyaz peynir
- 4 dilim ekmek içi
- 2 yemek kaşığı ince doğranmış maydanoz
- 1 yemek kaşığı ince doğranmış nane
- Yarım çay kaşığı toz karabiber
- Yarım limonun suyu
- 1 adet yumurta sarısı
- 1,5 su bardağı yağı alınmış et suyu veya tavuk suyu
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı

Hazırlanışı
1?Kabakların üzerini çizin; içini boşaltın.(Kabak dolması yapar gibi.)
2?Peynir, maydanoz, dereotu, ekmek içi ve baharatları karıştırın.
3?Kabakları bu karışım ile doldurun.
4?Kabakları tencereye koyup zeytinyağlı et suyunda veya tavuk suyunda 10?15 dakika haşlayın. Ateşten almaya yakın, terbiyesini ilave edip 3?4 dakika daha pişirip, soğumaya bırakın. (Pişme suyunun hafif kalın olması gerekir.
5?Soğuduktan sonra dilimleyip sosunu üzerine döküp servis edin.
Terbiyesi;
Limon ile yumurtayı iyice çırpın. Pişme suyundan 1?2 yemek kaşığı katıp karıştırın.

Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla